Marieke van Ellinkhuizen Kuiper

(LNV Master)

Mijn naam is Marieke van Ellinkhuizen, specialist in vastgoedpresentatie en oprichter-eigenaar van ART Vastgoedstyling.

Ik ben gecertificeerd LNV Master vastgoedstylist, LNV Master vastgoedfotograaf en heb ook de certificaten voor het inmeten volgens de NEN2580 norm en plattegronden maken via Floorplanner gehaald.
De opleidingen Master Vastgoedstyling en Vastgoedfotografie volgde ik bij het Opleidingsinstituut Vastgoedstyling en Woningpresentatie van de Styling Concepts Group - LNV.

Ik werk samen met enkele makelaars en heb met succes geholpen om de woningen die zij aanbieden zo te presenteren dat deze snel en voor de hoogste prijs verkocht werden. Woningen die nieuw in de verkoop gingen zijn stuk voor stuk door optimale presentatie snel verkocht. Ik help ook om huizen die al langere tijd te koop staan alsnog snel te verkopen door uitstekende en smaakvolle restyling en top foto’s van de ‘vernieuwde’ woning te maken.

Naast fotografie, maak ik ook videofilmpjes en verzorg ik 360 graden fotografie.

Hartelijke groet,
Marieke van Ellinkhuizen

    

 

Marieke van Ellinkhuizen als LNV teamlid

Marieke is tevens als MASTER trainer verbonden aan het TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie van het LNV. Zij is binnen de organisatie gedegen opgeleid als trainer Vastgoedstyling en verzorgt in die hoedanigheid regelmatig trainingsdagen binnen de meerdaagse opleidingen LNV MASTER Verkoopstylist.

REFERENTIES

Petra Selles

Marieke heeft een bijzonder gevoel voor styling. Met een paar tips van haar heb ik onze woning veel aantrekkelijker en functioneler kunnen maken. Eigenlijk jammer dat ik haar pas met de verkoop van ons appartement ben tegengekomen. Wanneer je op zoek bent naar iemand, die je met (re)styling van je huis goed en zonder veel extra kosten op weg helpt, dan kan ik Marieke van Ellinkhuizen van Art Vastgoedstyling van harte aanbevelen.
 


Irene de Groot

En toen konden we het te koop zetten van ons huis echt niet langer uitstellen… Ik had Marieke eens horen pitchen over het stylen van huizen die in de verkoop gaan, en stopte haar meteen in een laatje ‘die kunnen we nog wel eens nodig hebben…’ En zo geschiedde. “Je hoeft niet extra op te ruimen hoor!” zei ze voorafgaand aan de quick scan, niet wetende wat dat bij ons betekent :-). Al tijdens de gezamenlijke rondgang door ons huis wist ze ons gerust te stellen. Met hele praktische tips en adviezen zorgde Marieke ervoor dat wij door de ogen van een potentiële koper naar ons huis gingen kijken. Dat heeft ons in de weken totdat het bord ‘te koop’ bij de voordeur stond enorm geholpen. Het plezier dat Marieke heeft in wat zij doet straalt er vanaf. Bovendien is ze bijzonder sympathiek, en haal je haar graag in huis!
 


Ronald van Kaam raadt Art vastgoedstyling aan.

Wij kunnen dit bedrijf goed aanbevelen. Het opruimen en de foto’s waren zo goed gelukt dat we bijna ons eigen huis wilden kopen op Funda. Marieke is een hardwerkende dame met oog voor details en smaakvol inrichten.
 


Jan Erik van Groen raadt Art vastgoedstyling aan.

Marieke heeft ons op een prettige, ingetogen manier deskundige adviezen gegeven om ons huis er aantrekkelijker uit te laten zien voor kopers. De adviezen waren eigenlijk vrij eenvoudig uit te voeren en brachten weinig kosten met zich mee. Ik ben ervan overtuigd dat het uitvoeren van haar adviezen heeft bijgedragen aan een snelle verkoop van ons huis.
 


Nienke Bouman

‘Ons huis staat morgen op Funda. We hebben natuurlijk vooruit mogen kijken naar de tekst en de foto’s en zouden het zo willen kopen, zo leuk ziet het er uit. Petje af voor wat je hebt gedaan. De makelaar was ook heel positief over je werk.’

En het vervolg een paar weken later:

‘Jouw goede werk lijkt wel zijn vruchten af te werpen. We lijken er met een potentiele koper uit te gaan komen'.

LNV Vastgoedstylist Marieke van Ellinkhuizen, verkoopstyling Noordwijk

Contactinformatie

Locatie Noordwijk Telefoon 06 41376880 Website www.artvastgoedstyling.nl

Neem contact op

U heeft niet alle verplichte velden correct ingevuld.
Geslacht
Zijn verplichte velden Verzenden

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.