Paula Rutgers

(LNV Master)

Een goede eerste indruk is belangrijker dan ooit. Wij zorgen daarvoor. Wij zijn een officieel erkend gecertificeerd bedrijf met een brede oriëntatie op het gebied van interieur  en verkoopstyling. Kwaliteit op maat en een persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij werken samen met u en vertalen uw ideeën naar het gewenste interieur. Maatwerk staat voorop. Afhankelijk van uw wensen, budget en de mogelijkheden in uw woning, hotel of bedrijfspand bepalen we de aanpak.
Als creatief en gedegen partner op het gebied van interieurstyling is een metamorfose altijd gericht op het behalen van het doel. Uw vastgoedstylist blijft vooruitstrevend, ook in deze moeilijkere economische tijd.
Bij vastgoedstyling gebruiken wij de laatste social media strategieën, styling trends en marketingvormen. Hierdoor kunnen wij u aantrekkelijke diensten leveren waardoor uw woning sneller wordt verkocht. Wat er goed uitziet, verkoopt beter. Een kleine investering in verkoopstyling voorkomt dan ook al snel grote dalingen in de vraagprijs.
Uw vastgoedstylist is ook een professioneel interieur fotograaf die na de aanpassingen een nieuwe fotoreportage kan verzorgen evt met 360° foto’s en hoogte foto’s. De woning wordt voor de shoot afgestyled, en ziet er op zijn best uit! Ook een website van uw woning behoort tot de mogelijkheden.

Referenties

Beste Paula,

Middels deze weg wil ik je hartelijk danken voor je inspanningen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel verwacht had dat jullie wat praktische veranderingen zouden doorvoeren, maar ik moet toegeven dat ik versteld stond van het resultaat.Na twee dagen mijn appartement niet gezien te hebben, leek het alsof ik een nieuw appartement betrad welke ingericht was met deels mijn spullen en deels nieuwe spullen, en dat met zo'n gering budget.
Complimenten en hartelijk dank!

Groeten Dirkje vd Wal
 


'Ons huis was al na 8 dagen verkocht! Zelf hadden we al veel ideeën over het opruimen en leegruimen van ons huis: opslag, kringloopwinkel en heel veel spullen weggooien. Ook hebben we veel energie gestoken in het opfrissen van ruimtes en het uitvoeren van een aantal klussen zodat het huis ook technisch gezien in zeer goede conditie was. Paula heeft voor ons de puntjes op de i gezet met handige tips en het stylen van de woning; dat leverde toch nog een paar verhuisdozen op met niet stijlvolle, op kleur gerichte spulletjes (waar we erg aan gehecht of gewend waren en we niet meer objectief naar konden kijken).  Onze gezamenlijke inspanning heeft niet alleen gezorgd voor een snelle verkoop van ons huis, maar ook voor een goede prijs! Wij willen Paula van harte bedanken.'

Emma en Sjoerd, Utrecht


Samenwerkingspartners Paula Rutgers Design
Gevaert Makelaars

 

Contactinformatie

Locatie Vleuten Telefoon 030 6055692 / 06 22107495 Website www.paularutgersdesign.com

Neem contact op

U heeft niet alle verplichte velden correct ingevuld.
Geslacht
Zijn verplichte velden Verzenden

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

MASTER Training LNV Vastgoedstyling, een unieke combinatie van theorie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.