Patricia van Hensbeek

(LNV Master)

Als specialist en ervaringsdeskundige in Vastgoedpresentaties help ik u uw woning professioneel en met de juiste marketing & vastgoedstyling op een voetstuk te zetten. Met de juiste Allure valt u te allen tijde op en verkopen wij samen als team uw woning snel en voor de best haalbare prijs.

Mijn naam is Patricia van Hensbeek, eigenaar van Allure Vastgoed vastgoedstyling & marketingadvies, vanaf jongs af aan bezig met inrichten en herinrichten van ruimtes, gepassioneerd over woningen, interieurstyling en all-round styling.
Na het behalen van mijn Bachelor of Business Administration in Breda ben ik direct als vastgoedadviseur/ makelaar o.g. gaan werken bij 1 van de grootste makelaarskantoren van ’s-Hertogenbosch. Tijdens mijn werkzaamheden en vele ervaringen die daar heb mogen opdoen, bleef bij mij de droom ooit voor mijzelf te starten, gerelateerd aan mijn opgedane werkervaring, persoonlijkheid en met een sterk en haalbaar marketing concept.

Tijdens de moeilijke tijd ben ik mijn bedrijf begonnen en ken ik ondertussen de klappen van de zweep, staan wij overeind en breiden wij onze kennis en ervaring verder uit.

Allure Vastgoed vastgoedstyling & marketingadvies staat voor tijd en aandacht, service en gedegen kwaliteit, vriendelijkheid doch voldoende zakelijk inzicht en deskundig advies.

U belt Allure Vastgoedstyling wanneer u uw woning wilt verkopen en niet alleen te koop wilt zetten; samen bekijken wij dan wat nodig is en wat uw mogelijkheden zijn, doormiddel van onze dienstverleningen zoals vastgoedstyling, woningfotografie, 2D & 3D plattegronden, meubelverhuur, woning video, algehele restyling van de woning.

Om de dienstverleningen kracht bij te zetten volg ik regelmatig de nodige cursussen en trainingen en is Allure Vastgoed aangesloten en gecertificeerd door Styling Concepts Group ook wel het LNV genoemd.

Daarnaast werken wij alleen samen met erkende klus en bouwbedrijven.


    

Contactinformatie

Locatie Den Bosch Telefoon 06 22024950 Website www.allurevastgoed.nl

Neem contact op

U heeft niet alle verplichte velden correct ingevuld.
Geslacht
Zijn verplichte velden Verzenden

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

MASTER Training LNV Vastgoedstyling, een unieke combinatie van theorie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.