Patricia van Hensbeek

(LNV Master)

Waarom Allure Vastgoedmarketing & Styling? 

 

* Halen het maximale uit uw woning alvorens u het in de verkoop plaatst 

* Verzorgen de optimale verkooppresentatie

* En ontzorgen hiermee onze opdrachtgever!

Ruim 13 jaar ervaring in het Vastgoed, een specialist in vastgoedmarketing & Styling, professioneel doch persoonlijk en gedreven, dat is Allure Vasgoedmarketing & Styling, opgericht door Patricia van Hensbeek.

Patricia is een gediplomeerd makelaar o.g. en heeft vele ervaringen mogen opdoen als vastgoedadviseur/makelaar bij een van de grootste makelaarskantoren te ’s-Hertogenbosch, ze is gecertificeerd door de organisatie Styling Concepts Group (het oudste trainingscentrum en marktleider voor verkoopstyling), ook wel het LNV genoemd en daarnaast heeft ze menig opleiding en cursus genoten bij o.a. Bonstaete Opleidingen om haar kennis kracht bij te zetten.

Ze weet precies waar de kopers naar opzoek zijn wanneer zij naar een koopwoning zoeken en hoe ze de verkoper(s) het beste kan ontzorgen/ begeleiden alvorens zij hun woning in de verkoop plaatsen. 

 

Wat anderen vinden van Allure Vastgoedmarketing & Styling: 

Jannetje Zanders-Berendsen;

Patricia heeft echt super adviezen gegeven voor een woning die ik niet verkocht kreeg. Ze weet hoe de psychologie v/d kopers werkt. Kleine dingen die in het geheel niet storend lijken, maar opeengestapeld een negatief gevoel achter kunnen laten, waardoor er niet verkocht wordt. Zij doorzag het, gaf adviezen, had de juiste connecties en was een geweldige gastvrouw bij het open huis. Vanaf de door haar begeleide restyling en nieuwe verkoop strategie was het huis binnen een paar dagen verkocht.

Arlette Broex;

Patricia heeft de verkoop van mijn woning begeleid. Ze heeft alles geregeld, v/h maken van een styling plan, tot het herinrichten van mijn woning met nieuwe accessoires en het regelen van een fotograaf. Tijdens de open dag zorgde ze voor een informele sfeer die kijkers uitnodigde om rustig rond te kijken. Mijn woning was na de hulp van Patricia verkocht voor de vraagprijs, nadat het eerder ruim 1,5 jaar zonder succes te koop had gestaan. Patricia is een professional en een expert in haar vak. En daarbij heel prettig om mee samen te werken.

Emily van Steijn-Koopman;

Klasse, stijl, betrouwbaar, snel, goed, ontzorgt, mooi, neemt de tijd, kijkt naar de wensen, goede communicatie, uit handen nemend, kortom geweldig!! Wij zijn zo blij met de hulp en vakkundige kennis van Patricia. Het is een aanrader voor iedereen! Of je nu je huis wilt verkopen of wil laten opknappen! Top!

Charity Timmers-Molle; 

Uit mijn comfortzone gestapt dankzij het kleuradvies van Allure Vastgoedmarketing & Styling. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!

 

       

Contactinformatie

Locatie Den Bosch Telefoon 06 22024950 Website www.allurevastgoed.nl

Neem contact op

U heeft niet alle verplichte velden correct ingevuld.
Geslacht
Zijn verplichte velden Verzenden

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.