Wilma Wortelboer

(LNV Master)

Wilma Wortelboer is oprichter van WW Homestyling, een adviesbureau in interieur- en verkoopstyling.

Wilma is een ondernemer pur sang. Zij startte haar loopbaan als KLM-er. Na vijf jaar de wereld rondgereisd te hebben, belandde zij in de modewereld van het World Fashion Center, waar zij vrij snel als labelmanager werd aangesteld. Eenmaal verhuisd naar Spanje, startte zij haar business als agent-importeur in mode. Na 12 jaar terug in Nederland, zei ze de modewereld vaarwel om zich te richten op iets waar haar interesse altijd al naar uitging: onroerend goed. Haar jarenlange ervaring als sales-marketing manager bij een projectontwikkelaar, maken haar tot een deskundige en ideale businesspartner voor makelaars en projectontwikkelaars.

Wilma: "mijn ervaring binnen de onroerendgoedmarkt, in combinatie met mijn passie voor interieur, zijn de ideale ‘tools’ om mijn werk goed te kunnen uitvoeren. Ik vind het iedere keer weer een enorme uitdaging een huis optimaal te presenteren. Een smaakvol ingericht huis verkoopt nu eenmaal beter! Als master-trainer van de Styling Concepts Group - LNV vind ik het fantastisch dat ik mijn kennis en passie mag overdragen aan de cursisten."

Wilma is met haar bedrijf WW Homestyling dagelijks bezig met verkoopstyling voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dit varieert van een advies tot complete uitvoering middels een netwerk van professionals. Regelmatig organiseert Wilma, in samenwerking met makelaars en banken, presentaties voor particulieren, met als doel de huizenverkoop te stimuleren.

WW Homestyling, specialist in meubelverhuur en inrichten van modelwoningen!

    


REFERENTIES

Wilma is een professional in wat ze doet. Zij kan, zonodig met de hand op de knip, een advies geven over hoe een huis weer een aantrekkelijke uitstraling krijgt. In eerste instantie gericht op de verkoop van het huis, maar ik pas haar praktische tips ook toe in mijn huidige leefomgeving!

Heleen van den Houten, Bennekom
 


Nadat we onze woning bijna een jaar te koop hadden staan, kwam het moment dat we onze nieuwbouwwoning konden betrekken en de woning dus leeg zou komen te staan. 
We hebben Wilma Wortelboer ingeschakeld bij het (her)inrichten van onze woning. We kregen waardevolle adviezen om enkele kleine, maar in het oog springende onderhoudspunten aan te pakken. Wilma heeft de woning vervolgens fris en slim ingericht door goed te kijken naar de ruimte. Hierdoor kon de woning weer prachtig opnieuw worden gefotografeerd en geheel nieuw op Funda worden gepresenteerd. Dit en een aangescherpte vraagprijs hebben ertoe geleid dat de woning binnen twee maanden nadien is verkocht.

Mark Wolters, Nijkerk
 


Wilma Wortelboer heeft goed werk geleverd bij de restyling van de flat op de Utrechtseweg in Arnhem. We hebben prettig samengewerkt, en Wilma is enthousiast, en weet haar enthousiasme over te brengen, professioneel, creatief bij de inrichting en het kleurgebruik in de flat, en deskundig. 
Dankzij haar mooie styling is het appartement verkocht, waar we heel blij mee zijn!

Corien van der Gaaij, Arnhem
 


Wij hebben WW Homestyling ingeschakeld voor de restyling van onze woning. Wilma Wortelboer is een zeer ervaren styliste en een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is klantgericht, creatief, zeer gedreven en een continue bron van inspiratie, wat in onze situatie regelmatig heeft geleid tot nieuwe inzichten en -soms gedurfde- besluitvorming. Wilma let kritisch op details en budgetten en werkt alleen met de beste professionals. En daar pluk je als klant de vruchten van.

André van Wijk, Heteren

Contactinformatie

Locatie Doorwerth Telefoon 06 12966070 Website www.wwhomestyling.nl

Neem contact op

U heeft niet alle verplichte velden correct ingevuld.
Geslacht
Zijn verplichte velden Verzenden

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

MASTER Training LNV Vastgoedstyling, een unieke combinatie van theorie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.