Maurike van der Tempel

(LNV Master)

Oprichtster en eigenaar Pheidias B.V, gecertificeerd LNV Verkoopstylist, LNV MASTER-trainer en praktijkcoach.

Materialen, texturen, kleuren en mensen spelen in haar leven een grote rol, binnen steeds weer nieuwe situaties. De mogelijkheid van het samenvoegen van dit palet in het kleurrijke vak verkoopstyling sprak haar dan ook bijzonder aan.

Als coupeuse en docent Engels en Textiele Werkvormen ligt kennisoverdracht in haar natuur. Maurike heeft een brede interesse en ruime praktijkervaring met uiteenlopende activiteiten die voortvloeien uit het opknappen/restylen van woningen. "Ik ervaar dat verkoopstyling voor veel verkopers een eerste kennismaking is met het meer 'beleven' van hun interieur. Door verkoopstyling wordt de interesse gewekt voor harmonie en stijl. Dat blijkt een bijzonder leuke ervaring waar mensen echt warm voor lopen. Boeiend en steeds weer een uitdaging!"

Maurike is met haar bureau Pheidias Interieuradvies vanaf 2007 werkzaam als zelfstandig verkoopstylist en interieuradviseur rondom Leerdam, Gorinchem, Geldermalsen en Zaltbommel. Zij werkt direct voor particulieren en heeft ook bijzonder succesvolle samenwerkingsverbanden gesmeed met diverse makelaarskantoren. Daarnaast wordt er gewerkt aan uiteenlopende interieurprojecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Maurike: "Verkoopstyling op maat, omdat uw woning het verdient om hoog genoteerd te staan. Pheidias ondersteunt door een vertrouwd en passend advies te geven voor de juiste presentatie met createive meerwaarde. Een voorspoedige verkoop door de juiste uitstraling en een pakkende eerste indruk. We zijn u graag van dienst!"

Maurike van der Tempel als LNV teamlid

Maurike is tevens als MASTER trainer verbonden aan het TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie van het LNV. Zij is binnen de organisatie gedegen opgeleid als trainer Vastgoedstyling en verzorgt in die hoedanigheid regelmatig trainingsdagen binnen de meerdaagse opleidingen LNV Verkoopstylist.

Ook als praktijkcoach binnen de opleiding tot LNV Verkoopstylist, in zowel Nederland als België, draagt ze met veel enthousiasme haar ervaring en kennis over op nieuwe verkoopstylisten. Zij begeleidt tijdens de praktijkdag de cursisten in de te koop staande praktijkwoningen en beoordeelt de analyse-rapporten (examenopdrachten) van de cursisten.


Samenwerkingspartners Pheidias B.V.
Master Makelaars
Mutters Makelaardij Heukelum
Hofstede Makelaardij Zaltbommel
 

Contactinformatie

Locatie Leerdam Telefoon 06 10654378 Website www.pheidias.nl

Neem contact op

U heeft niet alle verplichte velden correct ingevuld.
Geslacht
Zijn verplichte velden Verzenden

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.