LNV Logo
 
 
[het LNV] Het is al bijna juni
 
Juni-focus
 

Juni-focus

JUNI

Beste lezer,

Het lijkt over niets anders te gaan dan over COVID-19. We zijn in de ban van corona. Begrijpelijk, want de impact van het toegeslagen virus is groot.
We worden overvoerd met informatie en ik merk zelf dat het verslavend werkt. Steeds maar weer meer nieuws tot je nemen, tot je erachter komt dat er niets nieuws is. Alleen aantallen en data fluctueren.
Ik las dan voor mezelf een nieuws-stop in. Op de momenten dat ik verzadigd ben stop ik met innemen. Mijn hoofd is dan vol. Te vol voor nóg meer nieuws over hetzelfde onderwerp.

Het kost energie, de berichtgeving tot je nemen, er op te kauwen, te vermalen. Energie die je hard nodig hebt om op een ándere manier te gaan werken, want je werk gaat door. Om een gezin draaiende te kunnen houden, waarbij ouders niet alleen hun eigen werk moeten doen, maar ook juf of meester moeten zijn.

Ons werk houdt meestal contacten buiten de deur in. Makelaars, vastgoedstylisten, interieurstylisten, fotografen, beroepen die behoren tot de dienstverlening en waarbij contacten met klanten essentieel zijn. Dat betekent dat je zelf je regels gaat stellen binnen de voorgeschreven richtlijnen. Dat je probeert je werk naar behoren te blijven doen. Dat je op inventieve manieren de bezichtigingen kunt blijven doen, dat je een woning kunt analyseren en er verkoop-klaar-maak adviezen voor kunt geven en de uitvoering kunt blijven bieden, dat je vastgoedfoto's kunt blijven aanleveren, zodat woningen in de verkoop genomen kunnen worden en online gezet kunnen worden. Nog steeds optimaal gepresenteerd, om daarna nog steeds verkocht te kunnen worden.

Op dit moment kun je je creativiteit op vele manieren inzetten, ook in hoe je oplossingen bedenkt in de huidige situatie. En oplossingen zoeken en bedenken, dát kunnen we! Geweldig om te zien en te lezen hoe we creatief zijn en worden om het leefbaar te houden, om te kunnen blijven werken, om elkaar te helpen en te verdragen.

Tussen al het geschipper door is het goed om gefocust te blijven. Zo heeft het LNV haar focus gezet op juni. Dat is niet alleen een zakelijke focus, maar ook een persoonlijke. Zakelijk gaan we er vanuit dat de juni opleiding LNV MASTER Vastgoedstylist doorgaat. Een mooi streven, ook al weten we natuurlijk niet of dat haalbaar is. Bij het LNV staat gezondheid voorop. Wij mijden alle risico's voor onze cursisten en houden ons strikt aan de RIVM voorschriften en misschien nog wel wat meer eigen richtlijnen.

Is het niet mooi om een punt in de toekomst te nemen? Een 1 juni focus? Een datum dat de teugels misschien zijn gevierd, dat de lijnen zijn afgevlakt (#flattenthecurve) en dat we weer voorzichtig vooruit mogen kijken? Dat je hoopt dat je tegen die tijd je ouders weer mag knuffelen, of je (niet meer thuiswonende) kinderen, of je vrienden en vriendinnen? 

Juni is mijn focuspunt. Tot die tijd koop ik bloemen om mijn woonkamer op te fleuren, én om de plaatselijke bloemenwinkel te helpen. k ben gek op tulpen en haal regelmatig de Keukenhof in huis. Tot die tijd zit geluk in een klein hoekje...
Juni is mijn focuspunt. Tot die tijd werk en leef ik ánders, net als jij. Blijven de teugels na 1 juni ook nog aangetrokken? Dan verleg ik mijn focus. Ik heb dan in ieder geval nú iets om naar uit te kijken...

Komende zondag wordt het 20 graden. Er komt dan een ware natuur-explosie! Struiken gaan bloeien, de bomen worden groen en bloemen knallen overal de grond uit. Ik verheug me erop!

Tot slot wens ik je veel inspiratie, creatieve ideeën, innerlijke rust, verheug- en geluksmomentjes en geduld, maar vooral gezondheid toe. 
Blijf thuis, blijf gezond en geniet van de kleine dingen...

Hartelijke groet,

Ingrid 
oprichter/eigenaar SCG - LNV

Styling Concepts Group - LNV
www.hetlnv.nl 
info@stylingconceptsgroup.nl

1-4-2020


De Magnolia bloeit!


Tulpen in je woonkamer

de juni-training
 

de juni-training

In verband met de corona-maatregelen heeft het LNV de Opleiding LNV MASTER Vastgoedstylist van de maanden april en mei geannuleerd.

De eerste training die nu op de planning staat is die van juni. Uiteraard tot nader order, dus onder voorbehoud. Je wordt tijdig op de hoogte gesteld van het al dan niet doorgaan van deze training.

Data

11, 12, 13 juni 2020 en een datum naar keuze voor de lessen JIJ ALS ONDERNEMER

Locatie

Hotel de Witte Bergen (onder voorbehoud)

Omdat de maart-, april- en meitraining zijn geannuleerd is er veel vraag naar de juni-training. Mocht je je willen aanmelden voor deze trainingsmaand, wacht dan niet te lang met je aanmelding. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Mocht de training opnieuw worden geannuleerd in verband met de corona-richtlijnen, dan verplaatsen wij je aanmelding naar een later tijdstip, of stellen wij je in de gelegenheid je inschrijving zelf te annuleren.

Wij streven ernaar, in het kader van onze juni-focus, om in die maand weer van start te kunnen gaan met onze opleidingen en hopen je dan te kunnen begroeten!

Na de opleiding word je lid van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten, een fijne groep mensen die SAMEN het mooie vakgebied van vastgoedstyling uitdragen op een professionele manier.

HET LNV, SAMEN STERK!

 

 

BROCHURE 4-DAAGSE OPLEIDING LNV MASTER VASTGOEDSTYLIST

Downloaden >>

Aanvragen >>

LNV INSPIRIWEETJES
 

LNV INSPIRIWEETJES

Wist je dat...

... je ook thuis naar het museum kunt? Kijk hier >>

... de coronacrisis ook impact heeft op de woningmarkt? Lees meer op Funda >>

... je op Zelfverkopen.nl tips krijgt voor veilig bezichtigen in deze situatie? Lees hier >>

... er een tijdelijke overbruggingsregeling is voor zelfstandig ondernemers? Kijk hier voor meer info over de TOZO >>

... dat er een tv programma is dat heet 'Weer verliefd op je huis'? Een samenwerking tussen SBS6 en VT Wonen. Kijk hier >>

... je LNV Vastgoedstyling ook op Facebook kunt vinden en je daar inspirerend nieuws leest? Kijk hier >>

... je de Styling Concepts Group vindt op Instagram? @stylingconceptsgroup. Kijk hier >>

... het LNV CAFE van maart is geannuleerd ivm COVID-19, en verplaatst naar (onder voorbehoud) zaterdag 23 mei? Meer info >>

... dat je op de website van filosofie.nl KLEINE KLASSIEKEN kunt bestellen, en dat het boekje het Alledaagse Leven wellicht wat kan verlichten in deze tijd? Kijk hier >>

... het boekje Gelukkig Leven in dit kader misschien ook het lezen waard is? ('Adviezen om in tijden van tegenspoed en hevige emoties toch gemoedsrust te vinden'). Kijk hier >>

      

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Wilt u onze nieuwsbrieven niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
 
 
 
 
 
 
 
Social Media Footer
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement
Copyright 2020 Het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten
Aangesloten bij
 
 
Facebook Twitter Facebook Twitter