LNV Logo
 
 
[LNV NIEUWS] Maatregelen en ondernemen
 
COVID-19
 

COVID-19

Beste lezer,

Op het moment dat ik voor dit item een onderwerpsregel zoek realiseer ik me dat dit het enige mogelijke woord is: COVID-19, oftewel: het coronavirus.

Deze extra nieuwsbrief van het LNV is om je een hart onder de riem te steken en om je te laten weten dat ook ik vanuit mijn thuisplek probeer te werken en dat ik probeer zoveel mogelijk bereikbaar te zijn voor vragen van onze leden, maar ook voor vragen van geïnteresseerden in ons opleidingenaanbod. Want, zo blijkt de laatste dagen, die zijn er nog!
Onze leden van het LNV ontvangen ook nog regelmatig een interne nieuwsbrief met de laatste informatie en tips, uiteraard niet alleen over het coronavirus. De LNV ledennieuwsbrief is een fijn medium om contact te houden met onze leden en dat is al jaren zo.
 


 

Op dit moment liggen de opleidingen stil, zoals je zult begrijpen. De Styling Concepts Group - LNV neemt uiteraard haar verantwoordelijkheid in het voorkomen van verspreiding van het virus, en dus het voorkomen van intermenselijk contact.
In het nieuwsitem over het LNV, hiernavolgend, lees je er meer over.

Nederland is nog niet in een volledige lockdown. Dat betekent dat wij nog onbeperkt op straat mogen zijn en nog bewegingsvrijheid hebben buiten onze huizen. Daarbij volgt hopelijk iedereen de richtlijnen van het RIVM in Nederland en de bevoegde instanties in België.

Onze nieuwsbrieflezers komen voornamelijk uit Nederland en België, twee landen die beide, naast andere landen, zijn verwikkeld in de problematiek rondom het virus. Ik probeer middels deze nieuwsbrieven contact te houden met jou als lezer.

Wat een crisis als deze in ieder geval bewerkstelligt is het saamhorigheidsgevoel. We moeten het sámen doen, moeten door deze tijd heenkomen. We klappen om 20.00 uur voor diegenen die ons helpen, of dit nu de zorgverleners zijn, of het winkelpersoneel in supermarkten en apotheken. Ze zijn er voor óns.

Wij, de overige burgers, op onze beurt proberen er wat van te maken. Door, voor zover mogelijk, op onze manier door te werken. Door oplossingen te zoeken. Door te kijken hoe we de schade het beste kunnen beperken. Door ons aan te passen aan een situatie waarbij onze kinderen thuis zijn. Werken met kleine kinderen thuis lijkt mij niet gemakkelijk. Mijn eigen kinderen wonen niet meer thuis, maar ik heb er een helder beeld bij hoe het voor anderen moet zijn en heb daar bewondering voor.

Gisteren kondigden drie ministeries enkele maatregelen aan voor ondernemers. Ook voor zzp'ers die even tevoren door minister Wiebes (EZ) in een wel heel vreemde hoek gezet werden ('ondernemen is een keuze, dus...'). Gelukkig is minister Wiebes teruggekomen op zijn woorden en is er een pakket financiële tegemoetkomingen geboden, ook voor zzp'ers. Lees meer over het noodpakket voor zzp'ers >>

De wereld gaat veranderen. De wereld ís aan het veranderen. Waar deze gezondheidscrisis toe leidt weet niemand. Waarschijnlijk vind je het wel interessant om te lezen wat de Nederlandse trendwatcher Lidewij Edelkoort heeft gezegd. Haar provocerende kijk op het coronavirus lees je hier >>


Trendwatcher Lidewij Edelkoort

 

Tot slot wens ik je vanuit mijn thuisbasis veel wijsheid en gezondheid toe.
#staysafe #stayhome

Hartelijke groet,

Ingrid van der Aa
oprichter/eigenaar Styling Concepts Group - LNV

 

Maatregelen LNV
 

Maatregelen LNV

Ook het LNV kent haar verantwoordelijkheid en heeft om die reden de volgende maatregelen genomen.

  • het LNV CAFE

Wij hebben het LNV CAFE van zaterdag 28 maart geannuleerd.
De nieuwe datum, uiteraard onder voorbehoud is: zaterdag 23 mei 2020. Zet je deze datum alvast in je agenda? Het zou geweldig zijn als wij op die dag kunnen samenkomen en ervaringen kunnen uitwisselen!
Lees meer over het LNV CAFE >>

 

  • OPLEIDINGEN

Het LNV heeft tot nader order al haar opleidingen en cursussen opgeschort.

Wij zijn van mening dat online werken op sommige momenten zinvol kan zijn, maar niet ingeval van een opleiding tot vastgoedstylist. 
Het LNV biedt een klassikale Opleiding LNV MASTER Vastgoedstylist aan en zal dit blijven doen. Klassikaal, omdat wij ervan overtuigd zijn dat contact met mede-cursisten én met onze professionele en ervaren trainers in een vakgebied als het onze, van cruciaal belang is. Sparren over het vak, direct je vragen kunnen stellen en luisteren naar elkaar. Samen beelden bekijken en becommentariëren.

De apriltraining LNV MASTER Vastgoedstylist hebben wij om die reden geannuleerd. Immers, tijdens de klassikale lessen zitten onze cursisten bij elkaar. Intermenselijk contact is op dit moment niet wenselijk.

Vooralsnog staat de meitraining nog ingepland. Uiteraard onder voorbehoud. Houd deze nieuwsbrief, en ook onze website de komende tijd in de gaten voor data en annuleringen.

Data meitraining LNV MASTER Vastgoedstylist:

14, 15, 16 mei 2020 en een datum naar keuze voor de lesdag JIJ ALS ONDERNEMER.

Informatie Opleiding LNV MASTER Vastgoedstylist >>

Opleidingsbrochure downloaden >>

Opleidingsbrochure aanvragen per mail >>

 

 

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Wilt u onze nieuwsbrieven niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
 
 
 
 
 
 
 
Social Media Footer
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement
Copyright 2020 Het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten
Aangesloten bij
 
 
Facebook Twitter Facebook Twitter