LNV Logo
 
 
[LNV CAFE] Samenkomen in het LNV CAFE
 
Netwerken en inspiratie
 

Netwerken en inspiratie

Beste lezer,

Ga jij ook wel eens naar een netwerkbijeenkomst? Mocht je die stap nog nooit hebben gezet, dan zou ik dat zeker eens gaan doen. 
Ik kan me voorstellen dat je het 'eng' vindt. Je komt binnen, je kent niemand, je durft niet af te stappen op een groepje dat al in gesprek is en je erin mengen is helemaal een brug te ver.

Sommigen vinden netwerken net zo griezelig als spreken in het openbaar. Maar geloof me, heb je eenmaal de stap gezet dan kun je niet alleen trots zijn op jezelf, maar zul je ook merken dat het je heel veel brengt.

Netwerken gaat niet alleen over visitekaartjes uitdelen. Het gaat ook niet over je product of dienst aansmeren. Het gaat niet over veel praten over jezelf of je bedrijf.
Het gaat over contacten leggen, anderen enthousiasmeren, je bekendmaken, vragen stellen en beantwoorden, interesse tonen in de ander.
Opdrachten komen vaak via via en je naam zal worden genoemd wanneer je de gunfactor hebt. Die moet je wel eerst verdienen! Netwerkbijeenkomsten zijn bij uitstek geschikt om mensen te laten weten wat je doet. Het uitwisselen van visitekaartjes gebeurt dan vanzelf. Vergeet ze dan ook nooit mee te nemen!


 

Na een netwerkbijeenkomst zit je stuiterend in je auto of in de trein. Stuiterend van de adrenaline, van enthousiasme, van kennis, van een nieuwe boost.

Ik ken topvoorbeelden uit ons LNV netwerk. Mensen die, 'koud' van de opleiding, zich hebben gestort in en op het netwerken, lid werden van ondernemersclubs, vrouwennetwerken, BNI en nog veel meer. Mensen die presentaties gingen geven, elevator pitches gingen houden (tijdens de opleiding LNV Vastgoedstylist leer je 'pitchen'!), op LinkedIn actief werden, een zakelijke facebook pagina aanmaakten en daar heel actief mee aan de slag gingen. 

En je raadt het al: zij werden binnen de kortste keren succesvol. Want: zonder lawaai maken kom je als ondernemer niet ver!

  
 

Genoeg hierover, ook al is het mijn stokpaardje.
Nu over het LNV CAFE, wat uiteraard in het verlengde ligt hiervan.

Want: ik geloof in contacten leggen en onderhouden. Ik geloof in praten met elkaar, elkaar enthousiasmeren, inspireren. Leren van elkaar. SAMEN kom je zóveel verder...

Om die reden zijn we gestart met het LNV CAFE

Ik zie je graag op 2 november in het LNV CAFE! (lees hieronder snel verder)

Hartelijke groet,

Ingrid

Ingrid van der Aa, oprichter/eigenaar Styling Concepts Group (sinds 2006)
14 oktober, 2019 

Het LNV CAFE opent op 2 november haar deuren
 

Het LNV CAFE opent op 2 november haar deuren

Samenkomen in het LNV CAFE!

Het LNV CAFE is een initiatief dat is geboren vanuit de behoefte van vakgenoten om met elkaar te spreken over het vak en om elkaar te inspireren. En dat alles onder ontspannen omstandigheden, op een gezellige plek en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de vastgoedmarkt, wonen, woningpresentatie en styling.

JE BENT WELKOM!

Ik zou het superleuk vinden je te ontmoeten, kennis met je te maken, te vragen hoe het gaat met jou en je bedrijf.
Ben je lid van het LNV? Fijn je weer eens te zien en te spreken!
Ben je geen lid van het LNV*? Geweldig om ook met jou eens kennis te kunnen maken!

Tijdens het LNV CAFE van 2 november aanstaande zullen Ron van Geel en Diana Mennen van de Staging Company een korte uitleg geven over hun bedrijf en hun diensten. Zij verzorgen de verhuur van meubelen (ook in het luxe segment) en van accessoires en zijn een samenwerkingspartner van het LNV.
Diana is een zeer getalenteerde stylist met hart voor haar vak. Diana en Ron runnen al vele jaren hun succesvolle meubelverhuurorganisatie. De Staging Company is actief in Nederland, België en Duitsland.
Je kunt tijdens de bijeenkomst al je vragen stellen aan Ron of Diana!
Neem eens een kijkje op de website van de Staging Company of kijk eens op de facebook pagina. Alvast ter inspiratie!

Het zou leuk zijn als je komt! Wij vragen aan niet-leden een kleine bijdrage in de kosten. Zie het als een piepkleine investering in jezelf.
Voor LNV leden zijn bijeenkomsten als deze inbegrepen in het jaarlijkse lidmaatschapsgeld (€ 80 ex btw (2019) voor een heel jaar).
De investering voor bezoek aan het LNV CAFE bedraagt voor niet-leden € 20 ex btw. Dit is een kostprijs.
Je wordt verwend met hapjes en drankjes én met een warm welkom en gezellige gesprekken!

 • * Geïnteresseerd in de 4-daagse Opleiding LNV Vastgoedstylist, en zou je graag voorafgaande aan je beslissing voor een opleiding in dit vakgebied willen sparren met ervaren vakgenoten? Ook dán kun je aanwezig zijn!
 • * Ben je lid van een ander netwerk voor vastgoedstylisten buiten het LNV, kom dan gerust ook langs!
 • * Ook interieurstylisten die overwegen vastgoedstyling te gaan aanbieden binnen hun dienstenpakket zijn van harte welkom!

KOM JIJ OOK?

DATUM: zaterdag 2 november, 16.30 - 18.00/18.30 uur.

Het CAFE begint al aardig vol te lopen. Het aantal beschikbare plaatsen is gelimiteerd, dus meld je snel aan!
AANMELDEN kan tot 25 oktober aanstaande.

Meer info en aanmelden >>
 


Bar de Orchidee, Hotel de Witte Bergen, Eemnes

Lees meerLees meer
4-daagse Opleiding LNV Vastgoedstylist MASTER
 

4-daagse Opleiding LNV Vastgoedstylist MASTER

Op donderdag 14 november start weer een 4-daagse Opleiding LNV Vastgoedstylist

 • Wil je het vak leren bij de Nederlandse bron? De Styling Concepts Group en het Opleidingsinstituut van het LNV zijn opgericht in 2006. Oprichter Ingrid van der Aa is grondlegger van vastgoedstyling in Nederland.
 • Zoek je een opleiding die je aan de hand meeneemt door het proces en het concept van professionele vastgoedstyling?
 • Zou je het liefst al direct na de eerste opleidingsdagen zelfverzekerd aan de slag willen gaan?
 • Zoek je een opleiding die praktijkgericht is? 
 • Ben je op zoek naar een opleiding die je daadwerkelijk uitlegt hoe je het nu aanpakt, hoe het 5-stappenplan werkt tijdens je mondelinge adviesconsult en hoe je je adviezen uitlegt aan je klant, de huiseigenaar?
 • Én wil je leren hoe je aan het einde van je gerichte mondelinge advies de opdracht krijgt voor het gehele verkoopstylingproject? Want daar doe je het uiteindelijk toch voor: aan de slag gaan met je eigen ideeën en resultaten boeken!
 • Wil je graag opgeleid worden door ervaringsdeskundigen die alles weten van de uitvoering van Projecten, groot of klein? Hoe pak je nu een volledig verkoopstylingproject aan, van opdracht van de huiseigenaar of projectontwikkelaar, tot en met de contacten met klusbedrijven, meubelverhuurbedrijven, de offertes, logistiek en low budget werken met een groots effect?
 • Zou je na de opleiding, als eenpitter, graag ergens bij horen, bijvoorbeeld bij een gerenommeerd netwerk van vastgoedstylisten (het LNV) dat al bijna veertien jaar bestaat? Een netwerk waarbij je te allen tijde terecht kunt met je vragen, een netwerk dat je de mogelijkheid biedt regelmatig vakgenoten en trainers te ontmoeten? (het LNV CAFE!)

Vraag dan om te beginnen de uitgebreide opleidingsbrochure aan, of kom naar ons LNV CAFE om met ervaren mensen te praten!
LNV Opleidingsbrochure aanvragen >>
Het LNV CAFE >>

Het LNV CAFE kun je bezoeken op zaterdag 2 november aanstaande.
 

Opleiding november 2019

Opleidingsdagen:
donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 november en 23 november.

WIST JE DAT...
...
het LNV een interessante termijnbetaling aanbiedt? Je vindt alle informatie over de prijs, het programma, de locatie en nog veel meer in de uitgebreide opleidingsbrochure.
 Appartement Amstelveen. Na inrichten door LNV Vastgoedstylist Annet van Veenendaal van Home2s, in samenwerking met de Staging Company voor meubelverhuur, binnen drie weken verkocht

foto's: Home2s

 

MEER INFO OVER DE OPLEIDING? KIJK HIER >>

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Wilt u onze nieuwsbrieven niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
 
 
 
 
 
 
 
Social Media Footer
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement
Copyright 2019 Het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten
Aangesloten bij
 
 
Facebook Twitter Facebook Twitter