LNV Logo
 
 
[LNV NIEUWS] Over warm en koud, en kleur en SAMEN!
 
Van kou en warmte
 

Van kou en warmte

Long time no see, maar daar is ie weer, de LNV NIEUWSBRIEF!

Wij versturen een nieuwsbrief op het moment dat wij interessant nieuws te melden hebben, of op het moment dat wij zoveel leuke INSPIRIWEETJES hebben verzameld, dat we je ze niet meer willen onthouden!

De Sint is alweer vertrokken, met zijn al dan niet zwarte pieten, richting Spanje. Zoals je misschien wel weet ben ik zelf ook regelmatig in Spanje, maar deze maanden blijf ik ‘op honk’. En dat is en blijft Nederland voor mij! Zo supergezellig, die feestdagen! Heerlijk bij de centrale verwarming, de donkere avonden oplichten met kaarsjes en gezellige verlichting en in deze tijd alvast nadenken over wanneer en hoe we het huis gaan versieren voor de kerstdagen.

In Spanje is een appartement steenkoud. De meeste woningen zijn niet geïsoleerd en hebben geen centrale verwarming. Eenmaal de kou in huis, blijft het koud, want de kou trekt in de muren en de marmeren vloeren en die krijg je er niet snel meer uit.

Heerlijk in NL dus, met de thermostaat op hoog. En zo zit ik dan, met af en toe een blik door het raam naar de egaal grijze lucht, of naar de neerdwarrelende sneeuwvlokken, toch gelukkig te zijn. Temeer ook omdat ik nu deze LNV NIEUWSBRIEF aan het tikken ben naar jullie. Want… zoals ik hierboven al schreef, stuur ik een nieuwsbrief wanneer we ook weer wat belangrijke zaken te melden hebben, en dat  hébben we!! Je leest het onderstaand.

En weet je wat ook een warme omgeving is? Het LNV!
In 2018 bestaat het LNV alweer 12 jaar en de groep leden is een hechte groep mensen met passie voor hun vak, creatieve ondernemers die elkaar inspireren en die als collega's samenwerken. Het LNV organiseert samenkom-momenten en stimuleert haar leden contact te leggen en te houden met elkaar. ZZP'er zijn kan een eenzaam bestaan zijn...
Onderstaand, bij LNV TEAM, lees je nog wat meer over het saamhorigheidsgevoel binnen het netwerk en het warme bad waarin wij ons bevinden.

In deze nieuwsbrief geven we je ook nog een mooi lijstje met nieuwe websites van LNV Vastgoedstylisten, dames die na de training enthousiast aan de slag gegaan zijn met voorbereidingen voor de start van hun vastgoedstyling bedrijf.
Je ziet de links naar de sites onder het kopje LNV.

Tot slot wil ik je, zo aan het einde van dit jaar, persoonlijk hartelijk bedanken voor je interesse in het LNV. Je volgt ons wellicht al een tijdje en leest de nieuwsbrieven. Misschien hebben wij elkaar al eens ontmoet, of zien wij elkaar wel in het nieuwe jaar. Niet in een nieuwsbrief, maar tijdens een informatiebijeenkomst óf een opleiding. Ik zou het leuk vinden!

Ik eindig als altijd de LNV NIEUWSBRIEF met de INSPIRIWEETJES. In de hoop dat je ze leest :-) en dat ze je inspireren. Het zoeken naar inspirerend nieuws is geweldig leuk werk om te doen, maar ook behoorlijk tijdrovend!

Ik wens je alvast hele fijne feestdagen toe en veel succes met de voorbereidingen; vlak voor de feestdagen meld ik me nog even!

Voor nu, in het oude jaar, nog een succesvolle eindspurt!

Ingrid van der Aa
11 december 2017
 

      

LNV, het team en SAMEN STERK
 

LNV, het team en SAMEN STERK

HET LNV TEAM

Op woensdag 29 november j.l. kwam het Master trainersteam van het LNV bijeen om te sparren. Wat een fijne en inspirerende meeting was het weer! Als oprichter/eigenaar van een opleidingsinstituut is het af en toe eenzaam ondernemen, net als het dat ook kan zijn voor andere zzp’ers. Om die reden is in 2006 het LNV opgericht, zodat de leden bij elkaar én bij het LNV te rade kunnen gaan.

Annet, Maurike en Wilma en Ingrid bespreken tijdens de teamvergaderingen de plannen voor de komende tijd, in dit geval voor 2018. Ook evalueren zij het afgelopen jaar. Hoe is het gegaan met de trainingen en het netwerk, wat kan beter en wat kan blijven bij het oude? Ook krijgen zij, zo samen aan tafel, ideeën en nemen ze beslissingen voor nieuwe initiatieven.

Op vrijdag 2 februari 2018 komt het voltallige LNV trainersteam (Annet, Maurike, Han, Ursula, Wilma, Anique en Ingrid) bijeen voor een gezellig etentje. Dit om het nieuwe jaar samen in te luiden en als dank naar de LNV trainers en het secretariaat voor hun inzet, betrokkenheid en hulp!

HET LNV

Nieuwe websites

Nieuw bij ons aangemelde websites van (onlangs) gecertificeerde LNV Verkoopstylisten:

Sabine Molmans, http://www.bienz.nl/
Sibylle Debussere, www.sibylledebussere.be
Jolanda Kuypers, http://www.mooivanjk.nl/
Esther de Vries, www.interieuradvies-sbyes.nl
Martine Schaart, www.schaartvastgoedpresentaties.nl
Leonie van Berkel, www.loainterieurs.nl

Dames, van harte gefeliciteerd met jullie mooie websites en heel veel succes!

LNV RegioLunches

De leden van het LNV komen ook in 2018 weer bijeen tijdens de LNV RegioLunches. Fijne en inspirerende bijeenkomsten bij een LNV gastvrouw/-heer thuis. In de meeste gevallen wordt nog een bezoek gebracht aan een interessante plek buiten de deur, of komt een spreker op bezoek.
Kijk hier om een indruk te krijgen van de oktober LNV RegioLunch Midden, thuis bij Paula Rutgers - Paula Rutgers Design

LNV netwerkfee

Wist je dat het LNV de jaarlijkse netwerkfee bewust laag houdt? Zodat de leden tegen geringe kosten gebruik kunnen maken van datgene wat het LNV haar leden biedt, zoals vraagbaak, promotie en marketing, profilering op de LNV website, hoge kortingen op cursussen en contacten met samenwerkingspartners en makelaarsbrancheorganisaties. 

De LNV netwerkfee blijft ook voor 2018 slechts € 80 ex btw voor een heel kalenderjaar.

Ook in 2018 organiseert het LNV, samen met haar samenwerkingspartners Meubelverhuur, weer voor leden kosteloos toegankelijke informatiedagen op locatie.
Je kunt de toonzalen bekijken, de te huren meubels en accessoires en je krijgt een heerlijke lunch.
Het zijn fijne ontmoetingsmomenten met gelijkgestemden, allen professionele ondernemers met een passie voor hun vak en altijd op zoek naar het verbeteren en uitbreiden van hun dienstverlening!

Wil jij ook lid worden van het LNV, of meer informatie? Bel of mail ons dan gerust!
E: info@stylingconceptsgroup.nl 
T: +31 (0)611607035

LNV Vastgoedstylist UITGELICHT!
 

LNV Vastgoedstylist UITGELICHT!

UITGELICHT!

LNV Vastgoedstylist Wilma Wortelboer, WW HomeStyling, Doorwerth (Gelderland - NL)

Het LNV zet regelmatig een LNV Vastgoedstylist in het zonnetje. Deze vastgoedstylist krijgt extra aandacht, zodat haar of zijn bedrijf een extra boost kan krijgen.

Het LNV plaatst het profiel van deze LNV leden in deze nieuwsbrief, maar ook op social media zoals de LNV Vastgoedstyling facebook pagina, op Twitter en op LinkedIn.

Jezelf zichtbaar maken voor je klanten is een van de belangrijkste commerciële pijlers van je bedrijf. Ben je niet zichtbaar, dan vindt jouw klant je niet.
Hoe vaker je online te zien, te lezen en te vinden bent en hoe vaker je je gezicht laat zien tijdens netwerkbijeenkomsten, hoe beter!

Om die reden besteedt het LNV veel aandacht aan de zichtbaarheid van haar leden.
LNV leden hebben een eigen profielpagina op de LNV website en kunnen deze web-link gebruiken in hun online uitingen, zoals op social media of op hun eigen website.

Een greep uit de portfolio van WW Homestyling:

VOOR

NA


VOOR

NA 

Lees meerLees meer
LNV MASTER Opleiding Vastgoedstylist
 

LNV MASTER Opleiding Vastgoedstylist

5-daagse MASTER Opleiding LNV Vastgoedstylist

 • praktijkgerichte opleiding
 • compacte professionele opleiding van vijf dagen. Na vijf dagen direct zelfverzekerd aan de slag, met alle handvatten om te starten
 • klassikale lessen, onder begeleiding van ervaren docenten, allen jarenlang fulltime werkzaam als professioneel vastgoedstylist
 • volop interactie met medecursisten en trainers en gelegenheid om direct al je vragen te kunnen stellen
 • aandacht voor de huiseigenaar: hoe krijg ik als vastgoedstylist voor elkaar dat de verkopend eigenaar een budget beschikbaar stelt voor het verkoopklaar maken van de woning?
 • aandacht voor: hoe krijg ik het voor elkaar dat de makelaar 'meewerkt' binnen dit proces en dat een mooie samenwerking kan ontstaan tussen makelaar, eigenaar en vastgoedstylist?
 • aandacht voor: hoe leg ik uit dat vastgoedstyling nog steeds, of zelfs juist, nodig is in een florerende vastgoedmarkt en wat het gaat opleveren?
 • een professionele training met een waardevolle praktijkdag met praktijkoefening in een TE KOOP staande woning

Meer info?

 • Mail naar info@stylingconceptsgroup.nl
 • Bel +31 (0)611607035
 • Meld je aan bij de informatiebijeenkomst:
  Eerstkomende infomiddag: zaterdag 27 januari 2018. Meer data, info en/of aanmelden? Kijk hier >>
 • of klik op de link die je aantreft onder de foto's.

 

VOOR/NA - foto's Pheidias Interieuradvies

VOOR

NA


VOOR

NA


Overleg met LNV prakijkcoach tijdens de praktijkdag


 

Klassikale lessen met volop interactie, kennisoverdracht én plezier!


 

GESLAAGD!

 

Lees meerLees meer
PANTONE Kleur van het Jaar 2018 bekend!
 

PANTONE Kleur van het Jaar 2018 bekend!

Pantone Color of the Year 2018

Met smart zaten wij te wachten op de bekendmaking van de Pantone kleur van het jaar 2018, en daar is hij dan: Pantone 18-3838, een prachtige violettint!

Wij zijn er blij mee! Maar... hoe gebruik je zo'n kleur bij het verkoopklaar maken van een woning? Niet iedere kleur en zeker niet iedere intensiteit van een kleur is bruikbaar bij vastgoedstyling.

Wat doe je met accessoires in deze tint en welke kleur is complementair?

Wist je dat...

 • het LNV hiervoor het fijne Interieur Kleurenwiel gebruikt?
 • LNV vastgoedstylisten met dit wiel altijd de juiste kleurcombinaties kunnen maken voor een harmonieus en sfeervol geheel?
 • cursisten van de opleiding MASTER LNV Vastgoedstylist dit unieke kleurenwiel tijdens de training leren gebruiken?
 • cursisten van de opleiding dit kleurenwiel in hun bezit krijgen?
 • er LNV Vastgoedstylisten zijn die dit wiel zo intensief gebruiken dat het slijtageplekken krijgt? ;-)

Kleurgebruik in een te koop staande woning is belangrijker dan je denkt....
 

 

Lees meerLees meer
INSPIRIWEETJES
 

INSPIRIWEETJES

LNV WEETJES

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Wilt u onze nieuwsbrieven niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
 
 
 
 
 
 
 
Social Media Footer
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement
Copyright 2017 Het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten
Aangesloten bij
 
 
Facebook Twitter Aangesloten bij RESA Qfor gecertificeerd erkend opleidingsinstituut Facebook Twitter Aangesloten bij RESA Qfor gecertificeerd erkend opleidingsinstituut