LNV Logo
 
 
[LNV NIEUWS] Data 2018 en zin in een nieuw Vastgoedstyling jaar!
 
De nieuwe kalender vullen
 

De nieuwe kalender vullen

Wanneer begin je als cursusplanner van een opleidingsinstituut met nadenken over cursusdata voor het nieuwe jaar? Ik moest me er toe zetten, omdat we nog in dít leuke jaar zitten, in 2017, en omdat we nog volop bezig zijn met de opleidingen die nu op de kalender staan.
Het is een drukte van jewelste hier, met onder andere de opleidingen tot Master LNV Vastgoedstylist, en met de cursussen Vastgoedfotografie, waarbij de een na de ander elkaar opvolgt.

Zo bieden we niet alleen een Basis- en een Vervolgcursus Vastgoedfotografie aan, maar sinds enkele maanden ook een Mastercursus Vastgoedfotografie en de cursus Lightroom. Wat een verrijking van ons cursusaanbod!
De eerste cursisten van de Mastercursus fotografie hebben wij al bijzonder tevreden kunnen afleveren. De Master is een logisch vervolg op de eerste twee cursussen. Je krijgt voor de Master thuisopdrachten die besproken worden in de groep, je verfijnt en verdiept je technische kennis tijdens de les, je leert over schemerfotografie en je oefent, oefent, oefent. Dit alles onder begeleiding van een geweldige docent: Ursula Knuman, niet alleen gecertificeerd makelaar, maar ook LNV MASTER Vastgoedstylist. Ook is zij ervaren vakfotograaf met een vooropleiding aan de Foto Vakschool.

Misschien heb je op dit moment wel iets anders aan je hoofd dan opleidingen of trainingen. Het is oktober en we zitten midden in de herfstvakanties. De scholen zijn weer even dicht. Maar... zo niet het Opleidingsinstituut van de Styling Concepts Group

Zo ben ik dan toch maar, met schoolvakantiekalenders van 2018 van zowel Nederland als van Vlaanderen aan de slag gegaan en zijn we weer tot een mooi cursusaanbod voor 2018 gekomen.

En... we hebben nu, op basis van verzoeken die wij regelmatig hebben gekregen, een 5-daagse MASTER Training LNV Vastgoedstylist gepland in juli! Een niet voor hand liggende maand om te trainen, maar je zult verbaasd staan over het aantal mensen dat in die maand juist wél tijd heeft voor een meerdaagse opleiding.

Onderstaand sommen we in vogelvlucht enkele van onze komende cursussen op. Als een reminder, en om je misschien nét dat zetje te geven om nu toch maar eens die cursus of opleiding te gaan doen die al zo lang op je wensenlijstje staat.

Ook willen we je nog graag wat leuk en interessant nieuws geven over het LNV en haar leden en tot slot krijg je de nieuwe data 2018 en info over cursussen van ons.
Wie weet zien we je binnenkort wel tijdens een van onze opleidingen. Niet in 2017? Dan hopelijk in 2018!

Je bent na de MASTER Opleiding LNV Vastgoedstylist in ieder geval van harte welkom bij het LNV, een leuke en oergezellige club van  fijne, hardwerkende en elkaar inspirerende leden.
Jij kunt daar ook deel van uitmaken. Graag tot binnenkort!

Voor diegenen die erop uit gaan tijdens de herfstvakantie: een fijne tijd gewenst en tot de volgende keer!

Ingrid van der Aa
oprichter Styling Concepts Group - LNV

 

Het LNV werkt!
 

Het LNV werkt!

Wat gebeurt er zoal bij het LNV?

 • op zaterdag 23 september was weer een cursus Verkoop- en Gesprekstechnieken, verzorgd door Han Tuttel, oprichter van Wie Is De Beste Makelaar en van De Scherpe Pen. Han is geen onbekende binnen de vastgoedbranche! Hij trainde vele makelaars via NVM SOM, tegenwoordig Academie voor Vastgoed.
  LNV leden kunnen tegen een speciale ledenprijs de cursus van Han bijwonen om hun kennis van gesprekstechnieken op te frissen. Cursisten van de MASTER Training LNV Vastgoedstylist kunnen kosteloos deelnemen aan deze waardevolle lessen. De lessen van Han zijn inbegrepen in het cursusgeld van de 5-daagse MASTER training.
  Maar ook niet LNV leden kunnen deelnemen aan deze leerzame training en zijn uiteraard van harte welkom!
 • het LNV organiseert regelmatig LNV RegioLunches. Tijdens deze informele lunches kunnen LNV leden gezellig bijkletsen, maar ook kennismaken, elkaar inspireren, van elkaar leren. 
  Een van de LNV leden is gastvrouw en stelt haar woning beschikbaar voor de lunch. Soms is een gastspreker uitgenodigd, in een ander geval gaat de groep naar een interessante plek, zoals bijvoorbeeld naar een winkel waar een Annie Sloan verf workshop wordt gegeven.
 • op dinsdag 26 september vond de LNV RegioLunch regio Midden plaats, bij LNV lid Paula Rutgers, in Vleuten. Een zeer inspirerende dag, niet in de laatste plaats ook vanwege de bijzondere woning van Paula!
 • van 27 tot en met 30 september was er de september MASTER Training LNV Vastgoedstylist, met op de slotdag weer een groep bijzonder blije geslaagde cursisten die vanaf dat moment zelfverzekerd aan de slag kunnen gaan als Vastgoedstyling professional!
 • en dan verzorgt het LNV ook nog regelmatig informatiebijeenkomsten, zoals je misschien wel weet. Op zaterdag de 30e vond weer zo'n middag plaats. Ik merk keer op keer hoe fantastisch het is om over je vak te praten en hoe fijn het is te zien dat je het enthousiasme kunt overbrengen!
  Eerstkomende infobijeenkomsten: 28 oktober en 18 november.
 • op dinsdag 3 oktober was ik aanwezig bij de Ondernemersdag in Marbella, georganiseerd door de Marbella Dutch Business Club. Dit lijkt niets met het LNV te maken te hebben, maar vergis je niet! Ik laat me graag inspireren door medeondernemers en je kunt ongelofelijk veel van elkaar leren door te luisteren en te sparren. 
  Je zult het zelf ook wel hebben gemerkt na een netwerkbijeenkomst. Je komt stuiterend van de engergie weer thuis.
 • en dan was er van 12 tot en met 15 oktober de M4DW, oftewel de Marbella Four Days Walking. Wat een happening en wat een vreugde op dag vier bij de finish, waar de lopers (over pieken - lees bergen -, en dalen!) een Hollandse gladiool in ontvangst mochten nemen, onder begeleiding van oer-Hollandse dweilorkesten! Net als in Nijmegen is het ook in Marbella een kwestie van DOEN en DOORZETTEN en hoe mooi is het te zien dat de lopers elkaar zo stimuleren, steunen en oppeppen. 
  En zo is dit cirkeltje dan weer rond: het is net een netwerk en netwerken werken! ;-).
 • op 29 november staat een LNV team meeting gepland. De trainers van de MASTER Training LNV Vastgoedstylist gaan dan in gesprek over hun ervaringen tijdens de opleidingen. We geven elkaar tips en kijken hoe de opleiding tot MASTER LNV Vastgoedstylist nóg meer verbeterd kan worden. We bespreken de evaluatieformulieren die zijn ingevuld door de cursisten na de trainingen en kijken samen naar het afgelopen jaar en naar het komende jaar.
  Een fijne bijeenkomst, waar we alle vier veel aan hebben! 
 • en dan hebben we ook al ons NIeuwjaars-LNV-team-etentje gepland! Dat is vooral een gezellig samenzijn met alle LNV trainers. Dat zijn Annet, Maurike, Wilma, Ursula, Han en Ingrid. Een hechte club trainers, allen professionals in hun vak en zeer ervaren mensen. Daar komt een flinke dosis enthousiasme bij en zo komen we tot een enorme bulk aan kennis en professionaliteit. 
  Ik ben supertrots op dit team en hoop nog lang met hen samen te mogen en kunnen werken!
Lees meerLees meer
Nieuwe data MASTER Training LNV Vastgoedstylist
 

Nieuwe data MASTER Training LNV Vastgoedstylist

 • Ben je geïnteresseerd in het vakgebied van Vastgoedstyling?
 • Wil je het vak écht goed in de vingers krijgen?
 • Ben je op zoek naar een opleiding waar je álle kennis opdoet over het vak en waar je écht contact hebt met je medecursisten en met de trainers? Naar een opleiding waarbij je direct kunt oefenen in een woning die te koop staat bij een NVM makelaar, en de resultaten diréct kunt bespreken met de groep?

Dan is de MASTER Opleiding LNV Vastgoedstylist geschikt voor jóu!

2017

15, 16, 17, 18 november (plus lessen Gesprekstechnieken op een dag naar keuze, plus infodag Meubel-en accessoiresverhuur)

2018

24, 25, 26, 27 januari (plus lessen Gesprekstechnieken op een dag naar keuze, plus infodag Meubel-en accessoiresverhuur)

Voor meer data 2018 én voor meer informatie kun je de nieuwe opleidingsbrochure 2018 downloaden >> of een kijkje nemen op de KALENDER >>
 

VOOR

NA: less is more...

foto's voor/na boven: LNV - Pheidias Vastgoedstyilng en Interieuradvies
foto links: een groep cursisten tijdens de praktijkdag in de te koop staande woning

Vervolgcursus Vastgoedfotografie
 

Vervolgcursus Vastgoedfotografie

 • Heb jij al wat voorkennis van vastgoed-, interieurfotografie?
 • Kun je al omgaan met je camera en weet je al iets van instellingen?
 • Heb je bij voorkeur een digitale spiegelreflexcamera?
 • Wil je meer weten van vastgoedfotografie en oefenen?
 • Ben je op zoek naar een gedegen praktijkgerichte cursus met een uitstekende en ervaren docent?

Dan is de Vervolgcursus Vastgoedfotografie van het LNV iets voor jou!

Voor de cursus van zaterdag 4 november aanstaande zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.
Voor 2017 is dit de laatste Vervolgcursus, dus wil je nog meedoen, schrijf dan snel in!

Ná de Vervolgcursus kun je worden toegelaten tot de Mastercursus Vastgoedfotografie.

Meer informatie Basis-, Vervolg- en Mastercursus, data en inschrijfformulieren >>

Meer informatie cursus Vastgoedfotografie Lightroom >>

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Wilt u onze nieuwsbrieven niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
 
 
 
 
 
 
 
Social Media Footer
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement
Copyright 2017 Het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten
Aangesloten bij
 
 
Facebook Twitter Aangesloten bij RESA Qfor gecertificeerd erkend opleidingsinstituut Facebook Twitter Aangesloten bij RESA Qfor gecertificeerd erkend opleidingsinstituut