Referenties Master Opleiding LNV Vastgoedstyling

Wat zeggen, na afloop van de opleiding, cursisten over de 5-daagse Master Training LNV Verkoopstylist?

"De praktijkdag was zeer leerzaam. Meteen 'in het diepe gegooid worden' is de beste manier om theorie te begrijpen. Vele kwartjes zijn gevallen.
De training is een goede investering in een summiere periode gebracht. Een training waar je direct mee aan de slag kunt als vastgoedstylist." (H. Mulder)

"De praktijkdag is een hele goede ervaring om vertrouwen te krijgen." (N. Winckel)

"Intensieve en zeer complete training op een heerlijke locatie met positieve trainers." (M. Koks)

"De verkooptraining was niet algemeen, maar echt toegespitst op dingen waar wij als vastgoedstylist tegenaan lopen."
(K. Jacobs)

"Deze training is onmisbaar om goed als verkoopstylist van start te willen gaan. Zonder training minder kans van slagen."
(B. Houweling)

"Een degelijke cursus waar kwaliteit, integriteit en professionaliteit voorop staan." (S. de Grauw)

"Waar ik voordien nog een drempel zag, heb ik nu echt het gevoel dat ik kan starten. Meer zelfvertrouwen gekregen door een gedegen training." (K. Klarenbeek)

"De training was goed verzorgd, professioneel, duidelijk en ABSLOLUUT de moeite en kosten waard!!!" (M. Pigot)

"Top training, kwaliteit, erg blij deze keuze gemaakt te hebben. Leerzaam en echt een training waarna je direct kan starten." (H. Jacobse)

"Hele goede sfeer. Goede begeleiding, heel veel geleerd op het gehele vlak, vanaf opzetten eigen bedrijf tot en met de uitvoering, het consult en de acquisitie." (E. de Groot)

"Zeer waardevolle training. Zonder deze training kun je  het vak niet uitoefenen." (H. Nagel)

"Hartelijke ontvangst door het LNV. Mooie locatie en veel aandacht voor de verzorging." (M. Giskes)

"Fantastische praktijkcoach. Heel veel geleerd tijdens de training, leerzaam, gezellig. Zou het iedereen aanraden. Een dikke 10!" (M. David - den Adel)

"Heel leerzaam, leuke mensen, leuke groep en gezellig! Hele goede training met duidelijke uitleg en goed opgeleide trainers." (Ch. de Boer)

"Leuke ontvangst op dag 1! Koffie en thee stond klaar! Prachtige locatie, goed bereikbaar aan de A2. Terugkijkend op de training: zeer positief." (M. Jansen)

"Trainer was zeer inspirerend! Ze gaf veel voorbeelden vanuit de praktijk, kon vragen onwijs goed beantwoorden, is professioneel." (W. Admiraal)

"Met alle informatie, de oefeningen, de training, praktijk en het maken van diagnoserapporten een goede basis om te starten als verkoopstylist. Erg positief ook over de lessen gesprekstechnieken en de trainer: veel info in kort tijdsbestek. Rollenspellen 'vreselijk' :-), maar erg leerzaam!" (P. van Dongen)

"Hele goede functionele training, professioneel opgezet, goed verzorgd en onderbouwd en op hoog niveau!"(I. Ballering)

"Praktijkdag heel spannend. Was wel wat nerveus, maar is zó leerzaam!. Prettig om twee huizen te zien, goed voor de praktijkervaring en om alvast in het echt mee te maken hoe het kan gaan." (E. van Ek)

"Gastvrije ontvangst door LNV op een prachtige locatie! Zat het grootste gedeelte van de training op het puntje van mijn stoel. Had ook de salestraining niet willen missen en wellicht meld ik mij aan voor een vervolg/aanvulling." (G. Roggeveen)

"Theorie kleur was erg interessant. Trainer heeft hier duidelijk gevoel bij, wordt overtuigend met kennis van zaken gebracht. Verkooptraining: onmisbaar! Ook praktijkcoach erg aardig, enthousiasmerend en toegankelijk, met een helder uitgelegde denktrant; na de praktijkdag supersnelle aanlevering van de foto's. Gedegen training, alles is aan bod gekomen. Ik durf nu te starten!" (J. Oude Grotebevelsborg)

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.