opleiding LNV Vastgoedstylist, workshop kleur en verkoopstyling

Opleiding LNV Vastgoedstylist in twee modules!

Opleiding LNV Vastgoedstylist Start en MASTER

Het LNV heeft op veler verzoek enkele aanpassingen gedaan aan de opleiding LNV Vastgoedstylist. Dat betekent NIET dat de inhoud van de training is veranderd! Die is gebleven zoals deze was. Een opleiding van hoge kwaliteit, zoals onze ex-cursisten altijd aangaven.

Evaluatieformulieren

Cursisten schreven dat zij zeer tevreden waren over de inhoud van de opleiding, de lessen, de ervaren trainers en de professionaliteit en uitstraling van het LNV als geheel en het trainersteam in het bijzonder.

Het LNV reikt aan het einde van de opleiding evaluatieformulieren uit aan de cursisten, waarin cursisten dit vermeldden.
Zij gaven ook aan dat een opleiding van vier aaneengesloten dagen intensief was. Tijdens de lesdagen wordt hard gewerkt. Je krijgt immers gedurende de opleiding een grote hoeveelheid informatie. De tijd wordt tijdens een LNV opleiding optimaal benut! 
Sommige cursisten gaven aan dat zij voorkeur hadden gehad voor een opleiding in twee delen, zodat zij de stof tussentijds konden laten bezinken. 
Waar (potentiële) cursisten bij voorkeur niet voor zouden kiezen, zou een opleiding zijn met lesdagen die verspreid zijn over verschillende weken. Om die reden heeft het LNV besloten de opleiding te splitsen in twee modules, deel 1 de opleiding Start en deel 2 de opleiding MASTER.
Cursisten kunnen nu de opleiding volgen in een rustiger tempo, met een tussentijd van een week. Ook is het mogelijk om te beginnen met de opleiding Start en de MASTER te volgen in een andere maand. 

Cursisten en ook diegenen die voor de training informatie aanvroegen gaven ook weleens aan dat het opnemen van een aantal vakantiedagen achter elkaar niet altijd mogelijk was.

   
VOOR - NA - LNV Vastgoedstylist Muriël Neeter, GeWoond Vastgoedmarketing

Nu de opleiding in twee modules: Start en MASTER

De twee modules vinden nu altijd plaats op een vrijdag en een zaterdag. Dat scheelt ook nog eens behoorlijk filerijden! Op vrijdagochtend is het rustig op de snelweg en op zaterdag ook.

Om tegemoet te komen aan deze vragen, biedt het LNV de 5-daagse MASTER Opleiding LNV Vastgoedstylist nu aan in twee delen: de 2-daagse Opleiding Start en de 3-daagse Opleiding MASTER.

Na de Opleiding Start heet het LNV ook gecertificeerde LNV Vastgoedstylisten van deze opleiding harte welkom bij het LNV netwerk!

Meer informatie? Kijk op de LNV website, of vraag de uitgebreide opleidingsbrochure aan!


cursisten tijdens de praktijkdag in de te koop staande woning

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.