Ursula Knuman, docent Woningfotogafie, cursus Basis en Vervolg

Nieuwe docent cursus LNV Woningfotografie

LNV verwelkomt nieuwe docent Cursus Woningfotografie 

Het LNV heeft een nieuwe docent voor haar cursussen Woningfotografie aangesteld. Ursula Knuman van Studio 1347 uit Duiven, is een vakvrouw pur sang. Na het voltooien van haar studie aan de FotoVakschool deed zij gedurende enkele jaren ervaring op als portretfotograaf en woning- en interieurfotograaf. Ook rondde zij de makelaarsopleiding aan de NVM SOM af.

De aanstelling bij de Styling Concepts Group volgde op de certificering van Ursula als MASTER LNV Vastgoedstylist. Onlangs rondde zij deze professionele opleiding met goed gevolg af, zodat zij cursisten met het oog van fotograaf én van vastgoedstylist de juiste adviezen kan geven.

Ursula Knuman vervangt Roland Jacobs van Digi-Shots. Hij was gedurende acht jaar tot volle tevredenheid verbonden aan het Opleidingsinstituut Vastgoedstyling en Woningpresentatie van de Styling Concepts Group. Roland heeft in verband met persoonlijke omstandigheden afscheid moeten nemen van het docentschap bij het LNV.

De eerstkomende Basiscursus Woningfotografie vindt plaats op zaterdag 13 mei  2017 van 13.30 tot 17.00 uur. Locatie: in een woning in het midden van Nederland.
De Vervolgcursus vindt plaats op zaterdag 20 mei 2017.

Meer data en informatie Basis- en Vervolgcursus Woningfotografie >> 

28-4-2017
© Styling Concepts Group - LNV

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.