NIEUW! BLOG van LNV Vastgoedstyling

Op 26 juni 2017 verscheen het eerste blog Vastgoedstyling van het LNV. Dit blog gaat de lezers informeren over het wel en wee op de vastgoedmarkt, over interieurstyling, makelaardij, verkoop van vastgoed, woningpresentatie en wonen.

Ingrid van der Aa, oprichter en eigenaar van de Styling Concepts Group en het LNV, en samensteller van de blogs, is geen onbekende op schrijversgebied. Jarenlang schreef zij columns voor Wegener kranten en was zij redacteur voor het NPO1 tv programma Herexamen
Momenteel is Ingrid van der Aa columnist bij De Scherpe Pen, het kritische vastgoedblog voor de makelaardij en heeft zij een eigen blogpagina.

'Over verkoopstyling is al veel geschreven', vertelt van der Aa. 'Het lijkt een uitgemolken onderwerp. Niets is minder waar. Binnen de vastgoedmarkt is altijd beweging. Onze leden, de gecertificeerde LNV Vastgoedstylisten, opereren op deze interessante markt. Iedere dag is anders. Niet alleen voor onze leden en hun klanten. Ook de te presenteren woningen verschillen van elkaar. Vastgoedstyling is een zeer boeiend en inspirerend vakgebied. Daar valt veel over te vertellen!'

De aftrap geeft Ingrid van der Aa met het blog: Vastgoedstyling en Commercie. Een verhaal over creativiteit en sales. Zij stelt zich daarbij de vraag: gaat dit samen?
Je leest het in het blog Vastgoedstyling en Commercie >>

Styling Concepts Group - LNV
26-6-2017

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.