Complete Opleiding Vastgoedstyling in 4 dagen

4-daagse Opleiding LNV MASTER Vastgoedstylist en het LNV CAFE

Het LNV start met ingang van september 2019 met een volledige MASTER Opleiding Vastgoedstyling in vier dagen.

Het Opleidingsinstituut van de Styling Concepts Group, het Trainingscentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie, is opgericht in 2006. Daarmee is de opleiding verkoopstyling van het LNV de eerste opleiding in dit vakgebied in Nederland en België.

Wat is nieuw?

De intensieve MASTER training omvat alle lessen die je nodig hebt om te kunnen starten als zelfstandig en professioneel LNV Vastgoedstylist. Tijdens de theorielessen vastgoedstyling, die plaatsvinden op donderdag, vrijdag en zaterdag, wordt uitgebreid geoefend naar aanleiding van woningen die gepresenteerd worden op Funda.
Ook krijgen cursisten les in Kleur en Verkoopstyling en zal worden geoefend met stoffen, vloerdelen en kleurenwaaiers tijdens een interessante, inspirerende en onmisbare workshop.

Op dag drie, telkens op zaterdag, vindt het examen plaats, met aansluitend de certificering en een feestlijk hapje en drankje.

De lessen worden verzorgd door een ervaren team van trainers. Deze docenten werken allen geruime tijd als zelfstandig gevestigd vastgoedstylist en hebben een uitgebreide praktische ervaring die zij kunnen delen met de cursisten.

JIJ ALS ONDERNEMER

Dag vier van de opleiding vindt plaats op een later tijdstip, op een datum naar keuze. Tijdens de marketingdag JIJ ALS ONDERNEMER krijgt de cursist in de ochtend les van Han Tuttel en in de middag van Ingrid van der Aa. Beide docenten hebben hun sporen verdiend op het gebied van sales & marketing en met name op het gebied van vastgoedmarketing en persoonlijke marketing. Een onmisbare dag en inclusief voor cursisten van de 4-daagse Opleiding LNV MASTER Vastgoedstylist.

       
Han Tuttel                                      Ingrid van der Aa

De trainingsdata in september zijn: donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019, plus de lesdag JIJ ALS ONDERNEMER op zaterdag 23 november 2019.

Het LNV CAFE

Aansluitend aan deze marketingdag organiseert het LNV een ontspannen  en gezellig samenzijn voor leden en introducees: het LNV CAFE. Samen sparren, elkaar inspireren, leren van elkaar, kennismaken en ervaringen uitwisselen.

Het LNV heet cursisten van de opleiding én de bezoekers van het LNV CAFE alvast van harte welkom!

11-9-2019 

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.