geslaagd!

Opleiding Verkoopstyling en Home Staging België

De 5-daagse MASTER Training Home Staging België is speciaal ontwikkeld voor de Vlaamse vastgoedmarkt. Aan het TrainingsCentrum Verkoopstyling en Woningpresentatie wordt u in 5 dagen opgeleid tot Professioneel Verkoopstylist. De uitgebreide en gedegen opleiding vormt een solide basis voor diegenen die de dienst verkoopstyling willen toevoegen aan het dienstenpakket van een bestaande vastgoed- of interieurstylingonderneming, of voor diegenen die zelfstandig ondernemer willen worden en een eigen home staging business willen opzetten.

De 5-daagse Training Home Staging België is de oudste en meest originele opleiding in de Benelux in het vakgebied van woningpresentatie. In de jaren na de oprichting van het TrainingsCentrum Verkoopstyling en Woningpresentatie in 2006, zijn er meer instituten verrezen die korte of langere workshops en cursussen verkoopstyling gingen aanbieden.

Ingrid van der Aa, oprichter van het TrainingsCentrum, is zelf opgeleid bij de bron. Zij volgde de opleiding Professional Property Stylist in Londen, bij de over de gehele wereld bekende Amerikaanse House Doctor® Ann Maurice, een van de goeroe's op het gebied van verkoopstyling.
Deze meest originele kennis van het vak draagt Ingrid, samen met haar team, over op haar cursisten, zodat alleen hooggekwalifeerde verkoopstylingprofessionals worden afgeleverd. Het team legt daarbij de lat hoog, zodat huiseigenaren, makelaars en projectontwikkelaars weten dat zij kwaliteit in huis halen.

Het TrainingsCentrum Verkoopstyling en Woningpresentatie:

 • is een gecertificeerd en KMOP erkend opleidingsinstituut, wat een waarborg betekent voor professionaliteit en kwaliteit
 • is een door het Vlaams Gewest erkend opleidingsinstituut: zelfstandig ondernemers in Vlaanderen komen in aanmerking voor de subsidieregeling KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid
 • Vlaamse ondernemers ontvangen 40% subisidie op het trainingsaanbod van de Styling Concepts Group - LNV.
 • De subsidie is van toepassing op het gehele cursusaanbod van het LNV. De subsidie van 40 procent geldt voor alle cursussen en opleidingen van de Styling Concepts Group, zowel in Vlaanderen als in Nederland *

De opleiding wordt afgesloten met het Certificaat MASTER LNV Verkoopstylist. Dit certificaat geeft toegang tot het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten. Het LNV is het eerste netwerk van gecertificeerde verkoopstylisten in de Benelux en het grootste netwerk van volledig opgeleide verkoopstylisten.

Wat?

Tijdens deze intensieve praktijkgerichte opleiding

 • leert u alles over het concept home staging, oftwel 'verkoopstyling'
 • leert u kijken met kopersogen
 • leggen wij u uit wat het verschil is tussen interieurstyling en verkoopstyling
 • besteden wij aandacht aan de psychologie van koper versus verkoper
 • gaan wij aan de slag met kleurgebruik binnen home staging
 • werken wij met praktische kleurentools: het Sikkens 4041 Color Concept, de wittenwaaier en het unieke Interior Color Wheel
 • vertellen wij welke stappen u dient te nemen voor het opzetten van een eigen onderneming, wat ondermeer Unizo en de Kruispuntbank voor u kan doen, welke belastingen u moet betalen en welke verzekeringen u dient af te sluiten
 • vertellen wij welke diensten u kunt aanbieden, welke uurprijzen u kunt vragen en hoe u offertes maakt
 • krijgt u een stappenplan voor uit te voeren consulten
 • besteden wij aandacht aan persberichten, reclame, drukwerk, bedrijfsnaam, domeinnaam, internet, website en Google
 • leert u hoe u uw diensten kunt verkopen aan huiseigenaren en vastgoedmakelaars
 • leren wij u gesprekstechnieken en oefenen wij in rollenspellen gesprekken met vastgoedmakelaars
  én
 • gaat u tijdens de unieke praktijkdag een te koop staande woning grondig analyseren en de daarbij behorende tips en adviezen geven aan de huiseigenaar.

Wanneer?

2019
Opleidingen in 2019 worden gegeven in Eemnes, NL. 
Vlaamse cursisten ontvangen de BE versie van de opleidingsmanual en uitgebreide informatie over de Vlaamse vastgoedmarkt en vastgoedstyling in België.

Trainngslocatie Hotel de Witte Bergen in Eemnes heeft uitstekende overnachtingsmogelijkheden.
Cursisten van de Styling Concepts Group ontvangen een korting op de kamerprijs.
Meer info over de trainingslocatie in NL? Mail naar: info@stylingconceptsgroup.nl.

* Kijk voor de opleidingsdata bij KALENDER

Vraag hier meer informatie aan betreffende de 5-daagse MASTER Training LNV Home Staging België.
 

Referenties - cursisten over de 5-daagse MASTER Training BE:

"Boeiend en leerrijk. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en ga het zeker toepassen" (K. Gysemans, vastgoedexpert)

"Professioneel, gestructureerd. Praktijkdag: al doende leert men het best. Zeer goede uitdaging vermits woning op het eerste zicht best ok is maar er toch nog veel diende te gebeuren" (B. Gilbert, vastgoedmakelaar)

"Een goede basis. Salestraining: leerrijk gedeelte en zeer vlot gebracht. Rollenspellen maakt je attent op de valkuilen" (C. De Blomme)

"Mooi studiepakket. Salestraining: heel goed, veel van geleerd, goede voorbereiding op realiteit. Training totaal: leerrijk, zeker doen!" (J. Dereu, Architectuurstudio Oostende)

"Heel leerrijke praktijdmiddag. Hierdoor vermijd je drempelvrees bij opstart vastgoedstyling bedrijf" (S. Van Houdt)

"Duidelijke info van docenten die ook de werkvloer kennen" (V. Versterre)

"Lessen op ludieke, prettige manier gebracht. Ook de lessen gesprekstechnieken: zeer goed gebracht, grappig, maar zeer leerrijk! Deze training is een nieuwe start in mijn professionele carrière.
Topdagen! Doe zo verder!" (P. Nagels)

"Training is zeer de moeite waard. Ben zeer positief! DOEN!" (A. Peeters)

"Heel leerrijk. Ook materialen van de beste kwaliteit. Ik heb een totaal andere kijk gekregen op foto's en presentaties van woningen" (C. Vankeirsbilck)

"Ik heb voor de training van de Styling Concepts Group gekozen vanwege de professionaliteit en de kwaliteit. De training was fantastisch!" (K. Goudaen)

Duur

5 dagen

Aantal deelnemers

4 -10

Trainingsdagen

Brochure

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.