Referenties en ervaringen LNV Master Verkoopstylisten

Een greep uit ervaringen van LNV Verkoopstylisten in het verkoopstyling-werkveld 


Vaste baan opgezegd
"Ik werk alweer anderhalf jaar samen met een plaatselijk NVM kantoor in Beilen, aangesloten bij Garantiemakelaars. Voor hen verzorg ik de verkoopstyling en tevens de foto's van woningen, recreatiewoningen en bedrijfspanden. Ik heb sinds kort mijn vaste baan opgezegd om mij volledig te kunnen focussen op verkoopstyling, interieuradvies en fotografie!"
Annemarie Jonkman Michels
Riestyling - Beilen

www.riestyling.nl

Woning van >2 miljoen na verkoopstyling binnen 10 dagen verkocht
"Even een recente positieve verkoopstyling ervaring delen!
Ik heb recentelijk een vrijstaand groot huis in Haarlem (vraagprijs boven de 2 miljoen) gerestyled voor de verkoop en binnen 10 dagen nadat het in de verkoop was gegaan werd het voor een fantastische prijs (voor de verkopende partij) verkocht! Lekker snel in deze tijd, nietwaar?" (noot: september 2013)
Ineke Onkenhout
First Impression Styling - Laren

www.firstimpressionstyling.com
www.firstimpressionshop.com

Leegstaande woning na inrichten meerdere bieders en na een maand verkocht
"Afgelopen juli hadden wij een verkort consult met onze makelaar zelf, aangezien de bewoners in het buitenland verbleven. Het consult was in eerste instantie bedoeld om te horen welke laatste ‘klusjes’ echt nog voor de verkoop gedaan moesten worden. De woning stond leeg, was een periode verhuurd geweest, maar ging nu alsnog in de verkoop.
Tijdens dit consult hebben wij de makelaar er toch van overtuigd hoeveel beter het zou zijn om deze eengezinswoning te voorzien van een tijdelijke inrichting, waarvoor wij vervolgens een voorstel en offerte hebben gemaakt. De makelaar heeft dit advies zo positief overgebracht naar de eigenaren, dat wij binnen twee dagen na het consult de opdracht hiervoor hadden.
Nog geen twee weken later was alles geregeld en zag de woning er compleet anders uit.
Gisteren ontvingen we het bericht dat de woning is verkocht, binnen een maand! Er waren zelfs meerdere bieders....
Een groot succes voor ons en de makelaar, maar het belangrijkste voor de Verkopers!!"
Dánica en Marieke
ROOMR - Haarlem / Gouda
www.roomr.nl

Ervaring met klanten na praktijkdag opleiding LNV Verkoopstylist
"Ik ben vanavond terug geweest naar de eerste praktijkwoning om onze tips en adviezen door te nemen. De bewoners waren erg enthousiast, hebben heel veel aantekeningen gemaakt en willen alles gaan uitvoeren. Daarna willen ze nieuwe foto’s laten maken en hopen ze op een eerste bezichtiging. We hebben een heel prettig gesprek gehad en wat erg leuk was: ze zien mij echt als een “expert”. Als iemand mij nu vraagt wat mijn beroep is, zeg ik vol trots: ‘ik ben LNV Verkoopstylist!’
Ik heb genoten van deze ervaring en hoop dat er nog heel veel zullen volgen."
Edith de Groot
Advies Verkoopstyling - Den Haag

Woning na praktijkdag en adviezen cursist snel verkocht
"Hierbij even een mailtje om jullie te berichten over mijn bezoek aan de woning op de Derde Donk in Den Bosch, het huis van de praktijkdag van de LNV-training.
Afgelopen maandagavond was ik bij huiseigenaar G.B. Na een gezellig praatje, waarin ik de essentie en het effect van verkoopstyling heb uitgelegd, zijn we samen door alle vertrekken gegaan. Ik merkte dat ik zó alles wat ik eerder in de rapportage had geschreven, kon vertellen en ook kon uitleggen waaróm het nodig was, terwijl zij druk mee schreven en instemmende geluiden lieten horen. Twee uur later, en vele geschreven pagina's verder, zat ik tegenover twee blije mensen die niet gedacht hadden dat er toch nog zoveel verbeterd kan worden aan hun woning. 
Ik ging helemaal energiek en vrolijk naar huis; deze extra praktijkervaring was voor mij de bevestiging dat mijn keuze om verkoopstylist te worden, juist is geweest. Bovendien had ik dit zeker weten niet gekund zonder de training te hebben gevolgd. Ik wil jullie bij deze nogmaals hartelijk bedanken!
Ik heb G. een mail gestuurd met een prioriteitenlijst, een aantal voorbeeldplaatjes van decoratieve elementen en een checklist 'wat te doen vóór een bezichtiging'. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat op de Derde Donk en ga zeker contact houden met de huiseigenaren."
(noot: de praktijkwoning was na Hesters advies binnen enkele weken verkocht!)
Hester Nagel
De Stijlzaak - Utrecht

www.destijlzaak.nl

Concurrentiepositie woning versterkt na LNV verkoopstyling advies
"Mooi voorbeeld dat verkoopstyling werkt: er zijn drie identieke woningen, vrijwel tegelijk in de verkoop.
De duurste woning werd gepresenteerd zoals wij geleerd hebben, professionele fotograaf ook ingeschakeld. Hoewel de koper er nog niet bij zit, in ieder geval diverse reacties voor deze duurdere woning, tegenover geen enkele bij de andere (lager geprijsde) huizen. Geen succesverhaal dus in die zin dat na 2 weken de verkoop al rond is, wel na iedere opdracht het gevoel daadwerkelijk een bijdrage geleverd te hebben. Voor mij persoonlijk een succes(verhaal)."
Annelies van Westeneng
Resultstyling - Zevenaar

www.resultstyling.nl

Tegengas wordt uitdaging, wordt opdracht
"
Ik kreeg een opdracht voor een mondeling verkoopstylingadvies. Ik belde de klant en met een diepe zucht werd er een afspraak gemaakt. Ai, dat wordt een lastige, ging er door mijn hoofd. Enkele dagen later sta ik op de stoep en de klant, een hele vriendelijke, doet open en begint al met: 'Maak maar een foto van de buitenkant en zet maar op internet, dit heeft toch allemaal geen zin, waarom sturen ze je eigenlijk.'
We raken toch wat langer in gesprek en ondertussen dwalen we door het huis. Langzamerhand doe ik mijn verhaal en zij het hare. Moeder naar het verzorgingstehuis en zij samen met haar zus moeten de rest natuurlijk regelen. Ze doen het graag maar zien het eigenlijk niet zitten. Dan steek ik mijn verhaal over mijn dienstverlening af en laat de folder van mijn bedrijf en van meubelverhuur zien en noem een bedrag waarvoor we het een en ander kunnen realiseren. Na overleg met haar zuster ontvang ik de volgende dag een mail: 'wij gaan akkoord, wanneer kun je starten.'
Zo zie je maar hoe het kan lopen... Mijn team en ik gaan nu ontruimen, opknappen en herinrichten. Volgende week is het klaar."
Karin Ballizany
Ballizany House-Styling - Knegsel

www.house-styling.nl

Toegevoegde waarde voor makelaarskantoor van LNV Verkoopstylist
“Nieuwe woningen die we (MOM Makelaardij) in de verkoop krijgen, zijn voorzien van een stylingadvies en professionele fotoreportage. Daar is qua professionaliteit een aanzienlijke verbeterslag gemaakt en zo onderscheiden wij ons ook weer van andere makelaars. Ik vind het in ieder geval nog steeds een belangrijke toegevoegde waarde!”
Bianca Mom
B.G.E. Style - MOM Makelaardij - Rotterdam

www.bge-style.nl/
www.mom-makelaardij.nl


Woningstichting enthousiast door succesvolle dienstverlening
"Eind juli 2013 kreeg ik een verzoek van de makelaar of ik voor een woningstichting twee woningen kon stylen met meubelhuur. Deze laatste had zeer slechte ervaringen met een vorige verkoopstyliste. Na aandringen van mijn makelaar stemde de woningstichting toe om het nog een keer te proberen en ik kreeg de opdracht. 
Na twaalf dagen was de eerste, en na  veertien dagen de tweede woning verkocht. Iedereen blij en ik mocht direct twee nieuwe woningen inrichten waarvan er nu een verkocht is in zeven dagen!
Afgelopen week werd mij verteld dat men voortaan op deze wijze samen met mij de woningen gaat promoten. Een mooie samenwerking met een grote klant binnengehaald."
Wilma Wortelboer
WW HomeStyling - Doorwerth

www.wwhomestyling.nl

 

 

 

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

Opleiding LNV Vastgoedstylist, een unieke combinatie van thuisstudie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.