Vastgoedstyling Spanje

Costa del Sol

Spanje is een populair land voor wat betreft de aankoop en het bezitten van een tweede woning. Met name de Costa’s zijn in trek, waarbij de Costa del Sol de grootste aantrekkingskracht heeft.
De naam van deze kust zegt het al: de kust van de zon.

Vele Europeanen hebben de laatste decennia vastgoed aangeschaft aan de Costa del Sol, als beleggingsobject voor de verhuur, of voor eigen gebruik.

Zwaar weer

De Spaanse vastgoedmarkt heeft in zwaar weer verkeerd. Sinds 2014 is een duidelijke kentering merkbaar: de woningverkopen trekken aan. Echter, menig makelaarskantoor en huiseigenaar zou wensen dat de verkoop sneller verliep. Sommige landen voelen de crisisjaren nog steeds en tweede woning eigenaren hebben hun woningen te koop gezet.

Presentatie

Aan de zuidkust van Spanje worden deze woningen op verschillende manieren gepresenteerd. Immers, de huiseigenaren hebben verschillende nationaliteiten, met ieder een eigen smaak en persoonlijke inrichting. Of, wanneer het een woning of appartement betreft bestemd voor de verhuur: onpersoonlijk en daardoor sfeerloos.

Optimale presentatie van vastgoed is ook aan de Costa del Sol van het grootste belang. De eerste kennismaking met een pand, of dit nu is via de website van de makelaar, of via een bezichtiging, de eerste indruk telt!
Het aanbod van te koop staande woningen overstijgt in ruime mate de vraag. Je positief onderscheiden is een MUST om een woning of appartement snel te kunnen verkopen tegen de hoogst mogelijke vraagprijs.

Succesvol marketingconcept

Om die reden is het zo optimaal mogelijk verkoop- of verhuurklaar maken van vastgoed aan de Costa del Sol van het grootste belang. Het wereldwijd succesvolle marketingconcept van HomeStaging, oftewel Vastgoedstyling, is de oplossing voor én de aanzet tot een snellere verkoop of verhuur.

Foto's: optimale woningpresentatie?! Een eerste indruk telt!
Gaan je handen jeuken bij het zien van de foto's in de linkerkolom? Dan is de opleiding LNV Verkoopstylist iets voor jou!
Bron foto's: www.idealista.com

Nieuwsbrief

Altijd het laatste LNV nieuws!
Al meer dan 2500 abonnees

Zoek een verkoopstylist

Klik op het kaartje en zoek per provincie of selecteer uit onderstaand menu.

Download brochure

MASTER TRAINING LNV VASTGOEDSTYLING, een unieke combinatie van theorie én praktijk in een woning!
Klik hier voor de uitgebreide informatie-BROCHURE.